کد تخفیف ۵۰ درصدی برای دانشجویان شهید بهشتی برابر است با mmbu-50 کد تخفیف ۲۵ درصدی برای سایر دانشگاه‌ها برابر است با mmbu-25
سبد خرید

دوره آموزش شیرینی پزی ویژه بازار کار

Admin
اخرین بروزرسانی 25 دی 1402
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

نوع دوره : حضوری

نوع مدرک : فنـی و حرفه‌ای

اسم دپارتمان : عمومی

هدف ما از برگزاری دوره آموزش صفر تا صد شیرینی پزی پرورش قناد هایی است که بتوانند به راحتی بازار کار شده و به حدی از مهارت و تبحر رسیده باشند که بدون هیچ سختی، بهترین و باکیفیت ترین شیرینی های ایرانی و خارجی در انواع خشک و تر را تهیه کرده و به نحو احسن هنر و استعداد خود را به نمایش بگذارند.

همانطور که می دانید شیرینی ها جزء جدایی ناپذیر زندگی ما هستند و نقش مهمی در برگزاری هر چه بهتر جشن ها و مهمانی های ما دارند. به همین علت، صنعت شیرینی پزی بازار کار خوبی داشته و شما می توانید با گذراندن این دوره و دریافت مدرک فنی و حرفه ای این رشته، می توانید در بهترین شیرینی فروشی های سطح کشور مشغول به کار شده و یا اقدام به راه اندازی کارگاه شیرینی پزی شخصی در ایران یا سایر کشورها نمایید.

آشنایی فراگیران و علاقه مندان با هنر شیرینی پزی و انواع متنوع شیرینی ها ی اروپایی و سنتی ایرانی . فعالیت در منزل به منظور خود اشتغالی و صرفه جویی در هزینه های سبد خانواده . پیشرفت شاغلین در زمینه های حرفه ای مرتبط جهت آشنایی علمی و عملی با این هنر و نیل به پیشرفت ها و ارتقا شغلیاست.

درباره مدرس دوره

آقای رحمتی

مدرس دوره اموزش شیرینی پزی

از مدرسین سازمان فنی و حرفه ای

موارد ارائه شده

  • ۱-آشنایی با ابزارها و دستگاههاي مورد استفاده براي تهيه انواع شرینی
  • 2-شناخت و تهیه مواد اولیه
  • ۳-اصول نگهداری شیرینی ها تا زمان مصرف
  • 4- شیرینی پزی خانگی
  • 5-آموزش خمیر جادویی خاص شیرینی های مختلف
  • 6-اموزش نون خامه ای لطیفه شیرینی دانمارکی و اتریشی
  • 7-انواع پای ها
  • 8-آموزش مافین و ساتین
  • 9-آموزش شیرینی های مخصوص عید
  • 10-آموزش ماکارون و کوکی گردویی و شکلاتی
  • 11-شیرینی تر

اساتید دوره

Admin

4.6/5
7 دوره
5 دیدگاه
53 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

2,500,000 تومان

سطح
پیشرفته
مدت زمان 30 ساعت

موارد ارائه شده

  • ۱-آشنایی با ابزارها و دستگاههاي مورد استفاده براي تهيه انواع شرینی
  • 2-شناخت و تهیه مواد اولیه
  • ۳-اصول نگهداری شیرینی ها تا زمان مصرف
  • 4- شیرینی پزی خانگی
  • 5-آموزش خمیر جادویی خاص شیرینی های مختلف
  • 6-اموزش نون خامه ای لطیفه شیرینی دانمارکی و اتریشی
  • 7-انواع پای ها
  • 8-آموزش مافین و ساتین
  • 9-آموزش شیرینی های مخصوص عید
  • 10-آموزش ماکارون و کوکی گردویی و شکلاتی
  • 11-شیرینی تر