
دوره MBA صنایع غذایی
درباره این دوره
اهداف یادگیری
آشنایی با تکنولوژی لبنیات ،گوشت ،روغن ،قند: ۱۲ ساعت
آشنایی با بیوشیمی در صنایع غذایی: ۱۲ ساعت
آشنایی با میکروبیولوژی در صنایع غذایی: ۱۲ ساعت
آشنایی با مهندسی صنایع غذایی: ۱۲ ساعت
مدیریت زنجیره تامین(ارزش): ۱۲ ساعت
مدیریت بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی: ۱۲ ساعت
مدیریت ماشین ها و تجهیزات صنایع غذایی: ۱۲ ساعت
اقتصاد کشاورزی در صنایع غذایی: ۱۲ ساعت
ارزیابی و کنترل کیفیت و استانداردسازی مواد غذایی: ۱۲ ساعت
تحقیقات بازاریابی در صنعت غذایی: ۱۲ ساعت
آشنایی با آیین نامه های قانون کار و تامین اجتماعی: ۸ ساعت
آشنایی با امور حقوقی و قراردادها در صنعت غذایی: ۸ ساعت
مدیریت منابع مالی در صنعت غذایی: ۱۶ ساعت
مدیریت بازاریابی در صنعت غذایی: ۱۶ ساعت
مدیریت فروش در صنعت غذایی: ۱۶ ساعت
مدیریت برند و تبلیغات در صنعت غذایی: ۲۰ ساعت
مدیریت و تفکر استراتژیک در کسب و کار: ۱۶ ساعت
دیجیتال مارکتینگ در صنعت غذایی: ۱۶ ساعت
اصول و فنون مذاکره و ارتباط موثر در کسب و کار: ۱۶ ساعت
رهبری در کسب و کار: ۱۲ ساعت
موارد ارائه شده
- - مقدمه
- - مخاطبین
- - عناوین دروس
- - ساعات دوره
پیشنیازها
- ندارد
مخاطب هدف
- -مدیران ارشد و میانی سازمانها، کارخانجات
- -مدیران عامل شرکتها
- -مدیران اجرایی با حداقل ۳ سال سابقه کار
- -صاحبان کسبوکارهای نوین و نوپا
- -مشاوران حیطه مدیریت و کسبوکار
- -علاقمندان به کار اجرایی، آموزش، تحقیق و پژوهش در حوزه مدیریت کسب و کار